Over ons
Informatie over Reest en Wieden
Snelmenu
contact


 

Terug naar de startpagina Over ons Colofon Contact

Ansichtkaart aanvragen Water Grondwaterproblemen Drinkwater Water! Wat wel, wat niet? Vocht in huis Water in de tuin Wat kun je doen met regenwater Waterwoning Rioned Ikleefmetwater columns
Print pagina Print deze pagina

Colofon 
Dit is een website van waterschap Reest en Wieden. 
 
Waterschap Reest en Wieden
Postbus 120
7940 AC Meppel 
 
Telefoon: 0522 -27 67 67
Email: waterschap@reestenwieden.nl
Website: www.reestenwieden.nl 


Banner plaatsen
Wilt u op uw website een banner plaatsen om naar deze website te linken, dan kan dat. Daar zijn wij alleen maar blij mee.
Er zijn twee verschillende banners gemaakt om naar de website www.ikleefmetwater.nl te linken. Via de speciale banner pagina kunt u de specificaties van de banners raadplegen. Ga naar de bannerpagina.
Informatie over water en wonen voor iedereen

Deze website is bedoeld om een algemeen publiek te informeren over water in de eigen
woonomgeving. Het uitgangspunt van de website is het geven van praktische tips over water in en om het huis. 
Snelle internetverbinding het best
Om deze website goed te bekijken, heeft uw computer minimaal Windows 2000 of XP nodig en een recente Flash speler (versie 8 of hoger). De site is getest voor de gangbare versies van Mozilla Firefox, Internet Explorer en Safari. De website werkt optimaal bij een minimale schermresolutie van 1024 x 768. Er wordt gebruik gemaakt van de hulpprogramma’s Flash Player en Adobe Reader.
Gebruikte foto’s
Ter illustratie van de vele onderwerpen is deels gebruik gemaakt van via het internet verkregen foto’s. Het waterschap Reest en Wieden respecteert copyright en heeft haar best gedaan rechthebbenden te achterhalen. Mocht u desondanks menen dat uw foto’s zonder toestemming van u als rechthebbende gebruikt worden, dan vragen we u contact op te nemen.
 
Deze site is gemaakt door waterschap Reest en Wieden. In het waterschapsgebied bevinden zich de gemeenten Meppel, Hoogeveen, Midden-Drenthe, Steenwijkerland en De Wolden en delen van de gemeenten Assen, Hardenberg, Staphorst, Westerveld, Zwartewaterland, Noordenveld, Aa en Hunze en Coevorden. Voor informatie over waterschap Reest en Wieden kunt u kijken op de website www.reestenwieden.nl.
De makers van deze site

 

Vormgeving en techniek:   Boom Creatief

 
Contact

Heeft u vragen aan de hand van de informatie op deze site, neemt u dan contact met ons op.
 
Contact | Colofon | Sitemap